SEVILLE 

Cultura si agrement

Sevilla este Capitala provinciei Andalucia  in  sudul Spaniei, situat pe malurile raului Guadalquivir si la o distanta de  mai putin de 2 ore de Malaga , Granada si Portugalia.

Sevilla este un oras cu o clima mediteraneeana, pe timpul ierni temperaturi cuprinse intre 7gradeC- 15 gC, iar vara intre 38  –  46 grade Celsius.

In ultimul timp Sevilla a gazduit evenimente internationale precum Expo in 1992, Campionatul Mondial de Atletism in 1999 si  Cupa finala de David in 2004.De asemenea intalniti un mare patrimonio cultural multitudinario incepand cu perioada feniciana si romana. La doar 7 Km de Sevilla (15 min.) se afla si ruínele cetatii romane de Italica unde s au naccut imparatii romani Traian si Adrian.Traian care a dus luptele cu regele dac Decebal intre anii 101-102 si 105 -106 cucerind o parte din Dacia actual Romania.

Dea lungul secolelor, culturile antice maure,evreiesti si crestine traiau impreuna  in pace si lasand amprenta asupra orasului .

Muzica traditionala folclórica  si dans  cum e FlamencoFeria de Abril(Sarbatoarea de Aprilie) care dureaza 10 zile sau Semana Santa(Saptamana Mare).

Pentru mai multe informatii va rugam vizitati: https://www.visitasevilla.es/en/

Lonely Planet Worldwide Guide: Seville, Best City 2018: https://www.lonelyplanet.com/best-in-travel/cities

ABILITATI PROFESIONALE

Programele noastre de formare sunt concepute cu scopul  de a imbunatati abilitatile profesionale ale tinerilor cat si  competentele lor lingvistice.

SUCCESUL VOSTRU

Sprijinim proiectul dv.european si garantam un rezultat reusit.

SERVICII

Va oferim cursuri de limba spaniola, cazare, programe culturale si tóate serviciile de care aveti nevoie pentru a va asegura o experienta de neuitat in Sevilla.

SEVILLE

Experienta culturala intr unul dintre cele mai frumoase orase ale lumii Sevilla, Spania

CERERE INFORMAȚII SUPLIMENTARE