Servicii

SERVICII

 

Stagiu si programe de personal

Organizam diferite programe europene in functie de nevoile partenerilor nostril.Printre cele mai populare proiecte Erasmus + Key action – KA 1, dar suntem specialist si in alte initiative europene, mobilitati transnationaleFSE pentru tinerii dezavantajati cat si pentru adulti in integrarea lor .

Suntem experti in organizarea si coordonarea programelor de formare personalizata pentru cursanti si personal.

De asemenea, organizam Vizite de Studiu la Sevilla pentru a va pregati programul impreuna si pentru a va  asegura un rezultat reusit.

Va rugam  sa cititi mai multe despre ce  putem sa va oferim aici.

Cazarile noastre

Stim cat de importante sunt calitatea de cazare pentru participantii nostri de Erasmus.

Confort, Curatenie, Siguranta , Buna Atmosfera.

De asemenea suntem constienti de faptul ca fiecare participant se asteapta la un anumit tip de cazare  si din acest motiv  ne am dorit san e implicam  cu tóate resursele necesare pentru a asegura   succesul in timpul sederii  in Sevilla.

Locatiile de cazare sunt situate in central istoric al orasului Sevilla si la mai putin de 30 minute de mers pe jos la Companie/ scoala/practica.

Oferim de asemenea cazare si la familia spaniole incluzand lenjeriile de pat si prosoape, in Pensiuni complete sau partial, apartamente comune cu alti participanti Erasmus si self-catering, resedinte de studenti,etc.

In familia

Familiile spaniole ofera gazduire cu tóate conditiile incluse sau pe jumatate, adica rufe spalate saptamanal inclus, mancare, etc.S ejurul/gazduirea familiara o recomandam tinerilor participanti pentru a facilita  cat mai curand posibil cunoasterea traditiei locale, a limbi, etc.Fiing gazduiti in familia spaniola, ei se pot integra mai bine in viata cotidiana spaniola, si sa si imbunatateasca abilitatile lingvistice.

Apartment común

Participantii stagiari  putem de asemenea sa  ii cazam in apartamente cu  propietari acestora care traiesc singuri sau cu alti elevi/studenti din acelasi program/proiect.Este o gazduire in regim de self – catering, astfel incat aveti dreptul sa  utilizati bucataria pentru a va prepara singuri  meniurile pe care le doriti.In tóate cazarile/gazdele  – sunt incluse  facilitati pentru spalarea hainelor, lenjeriilor, de asemenea bucatariile sunt echipate cu  electrodomestice necesare, cuptor microunde, masina de spalat base,   aragaz, frigider, etc.

*La cerere, Oneco poate  sa va organizeze cazare si in apartamente turistice pentru elevi/studenti sau hoteluri si pensiuni.

Transporturi local, transfer la aeroport, si alte servicii pe care le putem oferi.

Cursurile noastre de limbi straine

Scoala noastra de Limbi Straine este situate in Centrul orasului Sevilla.

Colaboram cu una dintre cele mai prestigioase Scoli prívate din Sevilla,sunt echipate perfect pentru predarea claselor de limbi straine , fiind dotata si cu  un spatiu de agrement pentru studenti si o conexiune gratuita la WI-Fi.

Oferim 6 nivele diferite de limba spaniola, cu un maxim de 12 elevi/studenti pe clasa. Acest lucru garantizeaza performante academice optime in timpul sesiunilor de invatare.

In cursurile spaniole sunt incluse doua activitati culturale gratuite pe saptamana.

1.Serviciul de imprumut de carte si de film.

2.Atentie personalizata prin sesiuni de instruiré.

3.Excursii varíate –optional in week-end.

Scopul nostru principal este acela  de a atinge excelenta performanta in predarea calitatii, concentrandu-ne asupra necesitatilor elevilor, studentilo, profesorilor.

Metodologia este pusa in practica de catre echipa noastra de profesori specializati in ELE(predarea limbii spaniole ca limba straina).Experienta lor vasta in predarea limbii spaniole si utilizarea suportului TICs aduce un accent comunicativ la clase.


ABILITATI PROFESIONALE

Programele noastre de formare sunt concepute cu scopul  de a imbunatati abilitatile profesionale ale tinerilor cat si  competentele lor lingvistice.

SUCCESUL VOSTRU

Sprijinim proiectul dv.european si garantam un rezultat reusit.

SERVICII

Va oferim cursuri de limba spaniola, cazare, programe culturale si tóate serviciile de care aveti nevoie pentru a va asegura o experienta de neuitat in Sevilla.

SEVILLE

Experienta culturala intr unul dintre cele mai frumoase orase ale lumii Sevilla, Spania

CERERE INFORMAȚII SUPLIMENTARE