Programe

PROGRAME

Organizam diferente programe europene in functie de nevoile partenerilor nostri.In cadrul celui mai cerut si cel mai popular program Erasmus+ Key Action-KA1,dar avem experienta si in alte initiative europene,cum ar fi Masurile de Mobilitate Transnationala ale FSE pentru Tineri  Dezavantajati cat si pentru Adulti-o garantie pentru tineret.

Echipa noastra va sustine si va sfatui participantul pe parcursul intregului pragram.La sfarsitul sejurului,vom contribui la gestionarea unui raport/evaluare  final si a unei documentatii de proiect conform cerintelor dvs.de proiect.

Staff mobility

Oneco poate colabora cu Institutia Dvs,pentru a va dezvolta obiectivele proiectului , in dezvoltarea abilitatilor personal si pentru a asegura succesul experientei profesionale.

Desfasuram  de asemenea o serie de cursuri de formare si schimburi tehnice cu experti din Companiile/Firmele locale si Institutiile Publice adresate personalului companiei, cadrelor didactice din intreaga Europa.

*¿Aveti un plan de lucru? Va rugam sa ne spuneti si va vom dezvolta idea

Programele noastre de Pregatire/ Stagiu Profesional

Suntem de acord cu partenerul nostru cu privire la tóate aspectele legate de organizarea programului de pregatire profesionala (practica).

Inainte de sosirea elevilor/studentilor  cursanti la practica , echipa noastra analizeaza C.V-urile participantilor si in functie de aceasta selectioneaza Companiile  in functie de nivelul de pregatire  academic si de competentele lor profesionale si lingvistice ,unde isi vor desfasura practica profesionala.

Insotim elevii practicanti la interviul cu compañía si  ii asistam la tóate aspectele legate de programul de practica Erasmus, sarcinile (norme) care trebuie indeplinite, calendarul ,orarul, documéntele necesare,etc.

Stabilim un contract de formare profesional acare va fi semnat de tóate trei partile,Compania unde  face practica, participantul si Oneco.

 In timpul sederii pentru practica,  avem intalniri cu participantii pentru evaluari,sesiuni de indrumare personala sau intalniri informale. Aceste intalniri sunt esentiale pentru supravegherea rezultatelor invataturii practice.

  La finalul pregatirii profesionale, vom  garantiza impreuna cu Compania documentatia finala a stagiului/practicii profesionale precum si certificatul de Practica, evaluarea,Europass si evaluarea finala.

Study visits

Oneco  Consulting , este  o organizatie de primire de elevi/studenti/profesori cu sediul in Sevilla,Spania.Daca intentionati sa va inscrieti in proiecte si aveti nevoie de un Partener in Spania pentru a va gazdu si indruma grupul , va rugam sa  veniti  san e vizitati la sediul nostru.

Aceste vizite  pot fi finantate de proiectul dv Erasmus  contactand cu Agentia Nationala (ANPCDEFP) pentru mai multe informatii.

Vom fi bucurosi sa va intampinam in Sevilla si sa organizam intalniri cu Companiile noastre de gazduire,cazare si orice  alt serviciu de care aveti nevoie.

Va asteptam cu drag la Sevilla.

ABILITATI PROFESIONALE

Programele noastre de formare sunt concepute cu scopul  de a imbunatati abilitatile profesionale ale tinerilor cat si  competentele lor lingvistice.

SUCCESUL VOSTRU

Sprijinim proiectul dv.european si garantam un rezultat reusit.

SERVICII

Va oferim cursuri de limba spaniola, cazare, programe culturale si tóate serviciile de care aveti nevoie pentru a va asegura o experienta de neuitat in Sevilla.

SEVILLE

Experienta culturala intr unul dintre cele mai frumoase orase ale lumii Sevilla, Spania

CERERE INFORMAȚII SUPLIMENTARE