CINE SUNTEM NOI?

 

ONECO stagiu in Spania, fost infiintata in 1997 ca o Institutie de Invatamant , cu sediul in Sevilla, Spania.A organizat programe de mobilitate europeana pentru  tineret in cadrul proiectelor nationale si internationale.

Programele noastre de Formare Profesionala combina Cursuri  de limba  spaniola  excelente incluzand experiente practice, cu scopul de a imbunatati  competentele profesionale ale tinerilor, abilitati individuale si competente lingvistice.

Intelegem cat de important este sa  sprijini  elevi sa si dobandeasca abilitati antreprenoriale. Din acest motiv, participantii nostri cursanti sunt incurajati sa isi imbunatateasca abilitatile personale de a se adapta pe piata fortei de munca si de a face fata noilor situatii.

Coordinatorii nostri sunt profesionisti cu o larga experienta in organizarea continua si certificarea finala a programelor de internship(stagiu).

Principalele lor atributii sunt de a  asista si a oferi consultanta participantilor Erasmus cu privire la problemele cotidiene referitoare la sederea lor pe perioada studiului practicii, la interviuri de afaceri, evaluari-trimitand un raport final –o evaluare finala.

E-mail address: internships@oneco.org

 Echipa noastra

Ernesto Sarrión / General Manager

General /manager si fondatorul ONECO in anul 1997.Incursiunea sa in domeniul mobilitatii, formarii si angajarii internationale a fost inca de la inceput , iar ca fondator al institutiei colaboreaza de asemenea co Organizatia Natiunilor Unite din Salzburg.

Frieda Gonzalez / Mobility programs in Seville

Coordonatoare programe de mobilitate in Sevilla.In 2010 , Frieda s a alaturat departamentului care se ocupa de organizarea si coordonarea stagiului profesional al grupurilor apartinatori programelor europene de mobilitate.Sarcinile sale principale sunt , a fi in continuu in contact cu promotorii si organizarea programului inainte de sosirea participantilor Erasmus.

Kristina Stehmeier / National and International Mobility

Since 2004 Kristina has been part of ONECO. She coordinates training programs for foreign and national participants in Spain and internationally. She is specialized in the coordination and monitoring during the training of the participants, conducting assessments and reports of their experiences.

Rubén Piña / Chief financial officer

Sef financiar.Si a inceput activitatea in Oneco in anul 2003.In prezent detine functia de Sef financiar si este responsabil pentru planificarea, executia si informatiile financiare.El supravegheaza pregatirea formularelor fiscale si prezentarea corecta a informatiilor contabile in fata diferitelor agentii guvernamentale.

ABILITATI PROFESIONALE

Programele noastre de formare sunt concepute cu scopul  de a imbunatati abilitatile profesionale ale tinerilor cat si  competentele lor lingvistice.

SUCCESUL VOSTRU

Sprijinim proiectul dv.european si garantam un rezultat reusit.

SERVICII

Va oferim cursuri de limba spaniola, cazare, programe culturale si tóate serviciile de care aveti nevoie pentru a va asegura o experienta de neuitat in Sevilla.

SEVILLE

Experienta culturala intr unul dintre cele mai frumoase orase ale lumii Sevilla, Spania

CERERE INFORMAȚII SUPLIMENTARE